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Arriving in Italy in the 1990s, it spread thanks to the commitment of the Accademia del Peperoncino (Academy of Pepper) and in 1994 it entered the Guinness World Records as the most spicy chili in the world, a title he kept until 2007.
Recommended accompaniment: crustaceans and citrus fruits or fish sauces.
Référence: SF41
Pâtes artisanales "fleurs de safran"Paquet de 250 gr
Référence: CC91
Cultivé déjà au néolithique, le Chanvre est une plante incroyablement versatile et douée d’excellentes propriétés nutritionnelles. Paquet de 350 gr
Référence: CC91
Le riz Carnaroli est l’une des variétés traditionnelles les plus appréciées de nos plaines. Avec des grains de grande taille et un pourcentage élevé d’amylose, il assure une faible adhérence et une excellente étanchéité à la cuisson.Paquet de 1 Kg
The fame and notoriety of Habanero are due to the combination of three factors: its high pungent (more than 350,000 SU on the Scoville scale), the incomparable aroma that resists cooking and its slightly fruity flavor.
350g package